CTC bioclimatic building El nou Centre Tecnològic CATUAV (CTC) s'allotjarà en un edifici bioclimàtic que està en fase avançada de disseny. Aquest nou edifici estarà totalment integrat en el terreny i disposarà de certificació classe "A" d'eficiència energètica. Gràcies a panells fotovoltaics i a aerogeneradors s'obtindrà l'autosuficiència en energia elèctrica. En una primera fase disposarà d'una superfície útil de 225 m2 en una sola planta, que més endavant es podrà ampliar per adaptarse a les necessitats futures. L'inici de les obres està previst per la tardor d'aquest any.

<< Veure totes les notícies

 

El nou Centre Tecnològic CATUAV (CTC) s'allotjarà en un edifici bioclimàtic que està en fase avançada de disseny. Aquest nou edifici estarà totalment integrat en el terreny i disposarà de certificació classe "A" d'eficiència energètica. Gràcies a panells fotovoltaics i a aerogeneradors s'obtindrà l'autosuficiència en energia elèctrica. En una primera fase disposarà d'una superfície útil de 225 m2 en una sola planta, que més endavant es podrà ampliar per adaptarse a les necessitats futures. L'inici de les obres està previst per la tardor d'aquest any.